donderdag, januari 22, 2009

het viel allemaal niet mee.....

.... vandaag. De gastroscopie (maagonderzoek met slang via de mond naar de maag) viel vies tegen. Maar ik weet nu in ieder geval wel wat er aan de hand is (niets echt ernstigs hoor....).

Nu heb ik een keelpijn, dat wil je echt niet voelen. Ik kan me nu voorstellen hoe iemand zich voelt na een operatie waarbij een beademingsbuis in je keel heeft gezeten. Het lijkt of er een dikke prop in zit die je niet weggeslikt krijgt.

Enfin, pijn deed het niet..... het was alleen een vreselijk rotgevoel en braakneigingen..... niet normaal meer.
In 5 minuutjes was het gepiept en kon ik weer gaan. En bedankt!

woensdag, januari 21, 2009

Niet veel te melden......

Ik vind het toch zo knap dat sommige mensen elke dag wel iets te bloggen hebben....
Sommigen kunnen ook over niets een heel verhaald houden. Overigens wel leuk om te lezen hoor.

Ik zou misschien ook elke dag wel iets weten: wat we eten bijvoorbeeld, of hoe het met de poes gaat. Of dat mijn zoon weer een voldoende heeft voor welk vak dan ook. Dat het met m'n vader wel redelijk gaat maar dat hij toch moet gaan revalideren of dat mijn moeder net verjaart is. Of misschien vinden jullie het leuk te lezen over het boek dat ik net uitheb.....

Hé, eigenlijk genoeg om over te bloggen, nu ik er zo even voor ga zitten.

Ik wil vandaag nog even zeggen dat ik weer wat kaarten heb gemaakt en dat je ze kan bekijken op mijn blog Scrapsels van Jolanda (zie link in rechterzijbalk). Ik zou het leuk vinden als je daar een berichtje achterlaat.....

O ja, en morgen....... dan moet ik een maagonderzoek ondergaan. Je weet wel: met zo'n slangetje
via je mond naar je maag.......
Duimen jullie voor me!

vrijdag, januari 09, 2009

Het vriest nog steeds dat het kraakt

Hoewel het in sommige delen van Nederland alweer dooit en het ijs onbetrouwbaar is gaat hier de winter gewoon door......

Het heeft de hele dag door gevroren, de kinderen hadden allebei schaatsen in plaats van gym en de omgeving zag er prachtig uit.......


Gisteren was het al mooi, vandaag zo niet nog mooier. Alles was de hele dag wit.
Het was wel glad op sommige plaatsen en het strooizout natuurlijk al dagen uitverkocht.
Mijn vader is gisteren uitgegleden over een klein randje ijs en heeft zijn hand gebroken...... Hoe ongelukkig kun je vallen........
Nou ja, gaat ook wel weer over, gelukkig heeft hij er niet al te veel last van (gisteren tenminste, vandaag heb ik hem nog niet gehoord).
Aan de ene kant mag het wat veiligheid betreft wel weer wat warmer worden, aan de andere kant is het natuurlijk wel mooi!

dinsdag, januari 06, 2009

Soccer

2009 begon waar 2008 eindigde. Soccer.....
Het is een goede gewoonte geworden in Terneuzen en omstreken. In de kerstvakantie is het socceren in de sporthal.
Ook een goede gewoonte..... de spelers van D1 van de Terneuzense Boys zijn ballenjongen en zijn ook deelnemers aan het soccertoernooi voor de jeugd.

In de praktijk betekende dit dat Rutger maandag- en dinsdagavond (één van de) ballenjongen(s) was bij de voorrondes voor de senioren. Woensdagmorgen werd er getraind met zijn eigen team onder het genot van een oliebolletje.

Vrijdag was de dag waarop het team zelf (voor deze gelegenheid opgedeeld in twee teams) mee mocht doen met het jeugdtoernooi.
En dat ging goed...... zo goed zelfs dat het team waarin Rutger zat en het andere team van de Boys 1e en 2e van het ochtendtoernooi werden.

Dat betekende de finale tegen elkaar.... en Rutgers team won!

Dat hield weer in dat dit team op zaterdag, finaledag, de grote finale moest spelen tegen de winnaar van het vrijdagmiddagtoernooi.

Op zaterdag dus weer socceren (en ballenjongen zijn).
De finale werd dus gespeeld in de sporthal, afgeladen met publiek (zo'n 1000 mensen). Daar krijg je als kereltjes van 11, 12 toch wel de bibbers van in je benen. Voor zoveel publiek hadden ze nog nooit gespeeld!

Ze moesten spelen tegen de aloude concurrent Terneuzen. Helaas werd het 2-1 voor Terneuzen..... Maar al met al een mooie dag met als hoogtepunt de finale.


Dit is het team van Rutger (hij staat zelf linksonder).