zondag, mei 05, 2013

25 jaar........................

Maandag 29 april waren we 25 jaar getrouwd.Wat een mijlpaal.... Ik vraag me af hoeveel van de mensen die die dag ook zijn getrouwd nu ook nog bij elkaar zijn.





Bij het doorkijken van de fotoalbums van de reportage viel het op hoeveel mensen er nu niet meer zijn........

De 2e foto had ik op facebook gezet..... wat een commentaar, en dan vooral dat G niet zoveel is veranderd. Over mij had niemand het (zegt genoeg denk ik)

Een jaar achterstand........

Een hele poos geleden alweer dat ik geblogd heb (bloos, bloos).

Meer dan een jaar zie ik.
En er is een hoop gebeurd in dat jaar.
Werner is geslaagd voor z'n Havo-diploma en is gaan studeren op de HAS (Hogere Agrarische School) in Den Bosch. Hij "doet" daar Tuin- en Akkerbouw.
Studeren betekent natuurlijk ook "op kamers". Man, wat een drama is dat, een kamer zoeken....
Bij de één moet je op audiëntie komen en word je evenzogoed weer afgewezen, bij de ander hoor je gewoon niets meer....... Hoe vervelend is dat, én maar hoop houden.

Na een aantal weken had ik er genoeg van en ben ik zelfs eens het web opgegaan.

Na een poosje zoeken vonden we via een makelaar drie adressen die ons wel aanspraken en hebben we een afspraak gemaakt om de drie kamers te bekijken.
Uiteindelijk is het één van die drie geworden. Een kamer aan de Aartshertogenlaan, net aan de rand van het centrum.
Dat betekende natuurlijk ook schilderen, schoonmaken en inrichten. Pfff..... maar hij zit er en heeft het op school en bij de studentenvereniging prima naar z'n zin. Zijn kamer vind ie maar zo-zo, en zal ook gaan uitkijken naar een andere, als hij dit jaar haalt....................

Rutger zit inmiddels vlak voor zn eindexamen Havo en wil daarna ook gaan studeren, aan de HZ in Vlissingen, Sport- en Bewegingseducatie.
Nu alleen nog even slagen.........

Vorig jaar juni hebben we voor de verjaardagen van opa en oma Verschiere een fotoreportage laten maken, samen met Lian, Joop en de kids.



Foto's zijn heel leuk geworden en opa en oma waren er heel blij mee. We hadden foto's van beide gezinnen samen en natuurlijk de gelegenheid genomen om foto's te maken van R en W.
Ze willen immers nooit op de foto.