zondag, februari 17, 2008

Sportgala

Vrijdagavond werd het sportgala van de gemeente gehouden.
Tijdens dit gala worden de sportploeg junioren, de sportploeg senioren, de sportman en sportvrouw van het jaar gekozen.

Rutger en zijn voetbalploeg van vorig jaar waren genomineerd voor de sportploeg junioren. Er waren nog 3 andere genomineerden in deze categorie....... Spannend dus.

De avond werd gehouden in een sporthal en de presentatie was in handen van ..... Edward van Cuilenborg, Jawel, de échte! Van SBS6!De kids zaten aan tafeltjes langs de catwalk, terwijl wij, ouders, trainers en andere belangstellenden, op de tribunes moesten plaatsnemen.


De avond werd geopend door een sportster die, zoals een vader het zo boeiend verwoordde, "in de gordijnen hing".


De genomineerde jeugdteams moesten op het podium komen.


Van iedere ploeg werd één iemand naar voren gevraagd, die even een klein gesprekje moest hebben met de presentator. Niek, vriend van Rutger en tevens aanvoerder van het team, was uitverkoren. Toen Edward vroeg wie er van E1 naar voren was geschoven antwoordde hij de onvergetelijke woorden: "Ikke" (in plaats van zijn naam te noemen, wat eigenlijk de bedoeling was).Een bekende sporter uit de gemeente maakte uiteindelijk bekend wie sportploeg junioren van het jaar was geworden. Helaas niet onze sterren, maar dat maakte het plezier er niet minder om. De kids hadden genoten, zeker toen hun huidige trainer het podium opkwam met zijn beach-soccer ploeg. Zij werd wel sportploeg van het jaar.


Nadat iedereen de gekregen herinnering had bewonderd, kreeeg iedere sporter nog een tas met prijsjes en konden we weer naar huis. Vlug naar bed want de volgende dag wachtte weer een belangrijke voetbalwedstrijd (die in de laatste minuut werd verloren met 2-3).

2 opmerkingen:

scrappyToo ~Veerle zei

Misschien niet gewonnen maar toch wel een prestatie dat ze genomineerd waren!

Monique zei

Wow! Dat is wel een enorme eer zeg! Ze zijn blijkbar erg goed! En eh.... een school met de naam Zeldenrust...???.... niet echt een naam voor een school lijkt me... hahaha.
Zo nu even een kijkje nemen op je scrapblog!