dinsdag, januari 06, 2009

Soccer

2009 begon waar 2008 eindigde. Soccer.....
Het is een goede gewoonte geworden in Terneuzen en omstreken. In de kerstvakantie is het socceren in de sporthal.
Ook een goede gewoonte..... de spelers van D1 van de Terneuzense Boys zijn ballenjongen en zijn ook deelnemers aan het soccertoernooi voor de jeugd.

In de praktijk betekende dit dat Rutger maandag- en dinsdagavond (één van de) ballenjongen(s) was bij de voorrondes voor de senioren. Woensdagmorgen werd er getraind met zijn eigen team onder het genot van een oliebolletje.

Vrijdag was de dag waarop het team zelf (voor deze gelegenheid opgedeeld in twee teams) mee mocht doen met het jeugdtoernooi.
En dat ging goed...... zo goed zelfs dat het team waarin Rutger zat en het andere team van de Boys 1e en 2e van het ochtendtoernooi werden.

Dat betekende de finale tegen elkaar.... en Rutgers team won!

Dat hield weer in dat dit team op zaterdag, finaledag, de grote finale moest spelen tegen de winnaar van het vrijdagmiddagtoernooi.

Op zaterdag dus weer socceren (en ballenjongen zijn).
De finale werd dus gespeeld in de sporthal, afgeladen met publiek (zo'n 1000 mensen). Daar krijg je als kereltjes van 11, 12 toch wel de bibbers van in je benen. Voor zoveel publiek hadden ze nog nooit gespeeld!

Ze moesten spelen tegen de aloude concurrent Terneuzen. Helaas werd het 2-1 voor Terneuzen..... Maar al met al een mooie dag met als hoogtepunt de finale.


Dit is het team van Rutger (hij staat zelf linksonder).

Geen opmerkingen: