zondag, november 24, 2013

O jee.....

.... alweer zo lang gewacht met bloggen. Dat komt vast omdat ik meerdere blogs heb. Vooral op het hobby-blog zet ik wel eens wat en tsja... wat dan met dit blog??
Nou ja, een update dan maar........

Helaas hebben we in juli plotseling afscheid moeten nemen van mijn schoonmoeder, een grote schok.
Veel geregeld, ook om alles goed te regelen voor mn schoonvader die bijna blind is en ook sinds februari rolstoelgebonden is.
We hebben met een mooie afscheidsdienst afscheid genomen van oma en haar daarna begraven op de begraafplaats in Heinkenszand.
Daarna nog een weekje bij opa gebleven tot alles met de thuiszorg en zo goed geregeld was, zodat we met een goed gevoel weer naar huis en aan t werk konden.
Zo was de zomervakantie ineens heel anders dan je had gedacht.....

Nu gaan we nog om de week de zondag naar opa, om de post met hem door te nemen en zo, en om een lekker potje te koken. Indien nodig gaan we natuurlijk vaker.....

Rutger is inmiddels volop aan de studie aan de HZ in Vlissingen. Hij vindt het een leuke studie, moest wel erg wennen aan de reistijden. Soms is hij net zo lang onderweg als dat hij les heeft.

Werner is in september aan een andere opleiding begonnen. Tuin- en akkerbouw was heel leuk, maar vooral heeeeel moeilijk. Hij doet nu toegepaste biologie. Op t moment loopt hij stage bij bierbrouwerij Sint Servattumus. Heeft het daar erg naar z'n zin gelukkig. Is ook natuurlijk wel iets voor hem hè.

Verder gaat alles wel zn gangetje. Ik ben volop aan te haken (zie ander blog). k Heb zelf een project vertaald wat in januari gaat beginnen op een fb-groep ( a granny a day )
Erg leuk, ik hoop dat er veel haaksters aan mee gaan doen.

Geen opmerkingen: