donderdag, januari 18, 2007

Nederland--Belgie

Het was dinsdagavond-- 19.00 uur.
R. zit startklaar, shirt aan, schoenen aan, jas aan.

Hij gaat, samen met zijn vader, en zijn E1-team, kijken naar de zaalvoetbalwedstrijd Nederland--Belgie.

Na controle van de kaartjes kregen ze een programmaboekje met de opstelling van beide landen. Ze konden mooi kijken naar de warming-up van beide ploegen en omdat het een hardstikke officiele wedstrijd was, werden de beide volksliederen gespeeld die door R. en zijn team uit volle borst werd meegezongen. (Ze hadden natuurlijk allemaal al -tig keer de film In Oranje gezien....)

Hier zitten ze op de tribune, let wel: eerste rij!!!! R. leunt net wat voorover om iets te vertellen. Het hele team, met begeleiders en vaders, zat bij elkaar. Feest natuurlijk.


Foto van de andere kant genomen. De sporthal zat helemaal vol en dat betekent 1050 toeschouwers en nog een heleboel wachtenden buiten, in de hoop nog een kaartje te kunnen bemachtigen.

De wedstrijd begon en geloof maar dat de jongens genoten. Omdat het een kleiner veld is, kun je alles supergoed volgen. Het gaat wel sneller dan normaal voetbal, mkaar dat is alleen maar leuker. Nederland scoorde goed en uiteindelijk won Nederland met 4--3.

Het leukst was nog wel dat de TV aanwezig was. Met wel 2 camera's.....

En R. en zijn vriend N. waren geinterviewd, "en het wordt morgen uitgezonden, mamma, neem je het op........"

Oke, zo gezegd zo gedaan. Onderstaande foto's zijn genomen van de tv-beelden.

Hier beantwoordt N. een vraag van de journalist, terwijl R. (r) toekijkt.En hier zijn ze aan het feesten omdat Nederland heeft gewonnen. Ze springen, dansen en doen gek, terwijl ze "Holland, Holland" roepen. R. staat in het midden.

PS. Denk niet dat wij maar een zwart-wit tv hebben hoor, het is wel degelijk in kleur maar dat pakt het fototoestel niet.

2 opmerkingen:

Dutchie in Canada zei

Wat gaaf man, super dat ze daar heen zijn geweest en nog beter dat ze op tv kwamen!!

Vind je banner geweldig, hoe heb je dat gedaan?????

paule zei

Hahahaha, gaaf man! en een sterk idee om een foto te maken van de tv beelden!
Een ervaring voor Rutger die hij niet snel meer zal vergeten:-)