vrijdag, mei 04, 2007

Wat hebben wij gedaan in de vakantie?

De meivakantie is alweer voorbij.... en wat hebben wij allemaal gedaan deze vakantie??

Voetbal, heel veel voetbal.

Het begon afgelopen zaterdag al met het kampioenschap (zie een paar posts naar beneden).

Dinsdag deed R. met een paar jongens van zijn voetbalteam mee met een zaalvoetbaltoernooi. Dinsdag waren de voorrondes. 5 poulewedstrijdjes moesten worden gevoetbald. Aan het eind van de middag was het team "The Boys" poulewinnaar. En zo mochten ze dus door naar de eindronde, die donderdag werd gehouden.

O ja, dan was woensdagmiddag nog de schoolvoetbalcompetitie. Hieraan mocht R. op het laatste moment meedoen omdat er een paar jongens afvielen. (Bij ons op school beginnen ze met inschrijven in groep 8, als er dan nog plaats is mogen kinderen van groep 7 inschrijven, enz.)

Omdat er in het team een paar jongens zaten die niet op voetbal zitten, maar wel graag mee wilden doen, haalden ze net niet genoeg punten om zich te kwalificeren voor de eindronde.

Maar geen nood, de volgende dag wachtte immers de finaleronde van het zaalvoetbal (met de beste teams uit de gemeentes Terneuzen, Sluis en Hulst).


Weer 5 partijen te voetballen. R. opende de score in de 2e wedstrijd, de 1e werd gelijkgespeeld met 0-0. Ook nu haalden ze weer net niet genoeg punten om mee te doen in de finale.

Toch een tevreden gevoel bij de spelers want het niveau lag heel hoog.
Tsja.... en wat doe je dan als je de laatste dag van de vakantie eindelijk eens kunt uitrusten.
Dan ga je weer voetballen.......maar dan met vooral je ogen en je vingers.......

1 opmerking:

Je@net zei

Ha, ha, heel herkenbaar!!
Heerlijk toch zulke vakanties! Ze lopen zich in elk geval niet te vervelen!! LOL