maandag, oktober 29, 2007

Getagged

Ik ben, enige tijd geleden door Rachael, en nu door Veerle gevraagd enkele vreemde dingen over mezelf op te schrijven.

Nu heb ik deze tag al eens eerder gehad (lang geleden) en een heleboel dingen kloppen daar nog van. Het zal dan wel echt bij mij horen, denk ik.

De regels van deze tag zijn:
1. Link naar de persoon die je heeft getagged en post de regels op je blog.
2. Deel 7 willekeurige en/of rare feiten over jezelf (op je blog natuurlijk, want we willen ze allemaal lezen).
3. Tag 7 willekeurige mensen aan het einde van je post en link naar hun blogs.
4. Laat elke persoon weten dat ze getagged zijn door een berichtje op hun blog achter te laten.


Hier gaat ie dan.

1. Ik loop, blijkbaar, op Duracell-batterijen. Als ik bijv. op een crop-ochtend ben, en we maken altijd allemaal hetzelfde, dan ben ik meestal het eerste klaar met een stap en moet ik op de rest wachten voor de volgende stap. Dan zeggen ze: "'k weet niet, heb je pas nieuwe batterijen?" Dit gebeurt niet alleen op crop-ochtenden maar ook bijv. op school, bij ouderraad-dingen. En dan zeg ik het maar zelf: "Ja, ik heb net nieuwe Duracell-batterijen!" of "Ze zijn net opgeladen".

2. Ik kan heel slecht NEE zeggen. Dat hebben natuurlijk heel veel mensen maar ik blijf het een vreemd iets vinden. Ik neem mezelf vaak voor eens wat vaker NEE te zeggen maar dan betrap ik mezelf erop dat het toch weer niet is gelukt.

3. Ik hou een weblog bij. Dat vinden jullie natuurlijk niet vreemd, want de meesten van degenen die hier komen bezoeken, hebben zelf ook een weblog, maar in mijn omgeving wordt het als iets vreemds gezien. Ik moet altijd lachen want soms zegt G.: "Goed dat je een weblog bijhoudt, dan weet ik ook weer eens wat je bezighoudt.......

4. Ik doe aan scrapbooken. Ook iets wat mijn omgeving vreemd vind (jullie natuurlijk niet!!!) Je kunt foto's toch ook gewoon in een album plakken en er onder schrijven waar het was en wanneer het was.......

5. Ik sta altijd VREEMD op foto's. Maar dat vind iedereen van zichzelf. Bij mij komt het doordat ik een lui oog heb. En dat oog staat altijd raar op de foto. En daar kijk ik dan ook alleen maar naar. Daarom vind ik de foto bij mijn profiel ook een van de betere foto's. Mijn luie oog is hier verborgen door de camera.....Ook foto's waar ik met een zonnebril op sta, zijn nog enigszins goed te noemen.

6. Ik heb ALTIJD mijn camera bij me. Waar ik ook heen ga, hij/zij zit in mijn tas.

7. Ik werk als vrijwilligster (op de speel-o-theek). Welke normale vrouw doet dat nu, werken voor niets.......... Ik dus.

Genoeg vreemde dingen aan mij dus. En jullie zijn hier nu deelgenoot van gemaakt.

Omdat al zoveel mensen getagged zijn laat ik jullie zelf de keuze.
Wie het leuk vind ook vreemde dingen over zichzelf te vermelden, ga je gang. Laat dan even een berichtje achter, dan kom ik jouw vreemde dingen eens lezen.......

2 opmerkingen:

scrappyToo ~Veerle zei

Hoi Jolanda,

jaaa ik kan alleen maar beamen dat je inderdaad werkt op duracel ;-)

Grts,
Veerle - ScrappyToo

Birgit zei

Haha, nou welkom bij de club... ik ben bijna net zo vreemd als jij!