dinsdag, juni 03, 2008

Vertrokken

Met een vertraging van bijna een half uur vertrokken ze dan toch maandagochtend.
Moesten we 's ochtends 6.30 uur aanwezig zijn zodat ze rond 6.45 uur konden vertrekken, werd het toch nog 7.10uur voordat de bussen eindelijk (!) wegreden.
Volgepakt met koffers, slaapzakken en 47 kinderen met begeleiders.....

Het is de bedoeling dat alle kinderen die meedoen aan het kamp (zo'n kleine 400) rond het middaguur op plaats van bestemming zijn. Daarom moeten klassen die van ver komen, ook zo vroeg vertrekken.

Ik neem aan dat ze rond 11 uur in Hattem zijn aangekomen.

Op http://www.nationaalkamp.nl/ staat een klein verslagje van maandag...... verder hoor je niets. Je moet maar aannemen dat alles goed gaat. Het was al een hele geruststelling toen ik vanochtend hoorde dat het onweer en de vele regen niet echt in Hattem waren aangekomen maar de weersberichten van vanochtend deden vermoeden dat het daar vandaag zou zijn.
Net op het nieuws van 20.00 uur zag ik dat het Drenthe redelijk voorbij was gegaan. Hopenlijk blijft het de rest van de week ook voornamelijk droog.......
Voor wie benieuwd is: nog (steeds) geen bericht over de sporttest.............. We wachten gewoon nog een dagje langer..... of nog een dagje........

1 opmerking:

Monique zei

Help wat een tijd! En wat veel kinderen!!! Gaat de hele provincie tegelijk? Zo herkenbaar, dat verjaardagscadeau ;)