maandag, juni 09, 2008

Weer thuis

Hij is weer thuis..... gelukkig.
Hij kwam schor uit de bus, kon bijna niet praten. Hij had het dus leuk gehad en maar heel soms aan thuis gedacht. Weinig regen gehad, veel zon. Hij was zowaar wat gebruind......
Wel wat onweer de eerste nacht en dat was best eng geweest.....

De wasmachine heeft overuren gemaakt, de kleren waren allemaal klammig en moesten dus allemaal in de was. De sokken waren ietwat vies en de broek en shirten ook.
Het meegenomen snoep was verre van op en de chipjes kwamen ook nog mee terug.
Het eten was daar "vet lekker". "We hebben pannekoeken gegeten en toen de anderen bruine bonen moesten eten hebben wij lekker macaroni (meegenomen door één van zijn mentoren) gemaakt...."

Enfin, over weer tot de orde van de dag. Zaterdag ging hij weer gewoon naar het voetbalveld en gisteren was hij jarig. 12, alweer!
Het gekregen mobieltje (zie één van de eerdere posts) is weer in gebruik genomen. Het shirt van het Nederlands Elftal werd meteen aangetrokken.
Inmiddels kleurt ons huis aardig oranje/rood-wit-blauw. Maar daarover later meer.

Gisteren vierden mijn ouders het feit dat ze 45 jaar getrouwd waren met een etentje. Een beetje een rare verjaardag dus voor Rutger. Maar zijn verjaardag vieren we nog wel als ook Geerard jarig is, de 22ste.

O ja, en natuurlijk was hij blij met het bericht dat zowel hij als zijn vriend Niek toegelaten waren tot de sportklas. Komen ze eindelijk, na 6 jaar, weer eens bij elkaar in de klas.

Geen opmerkingen: