zaterdag, juni 02, 2007

Nachtkamp

Gisteravond begon het nachtkamp van de voetbal.

Het begon om 18.00 uur met het opzetten van de tenten waarin de jongens zouden slapen. Alleen al het uitzoeken en afspreken wie met wie in een tent zou slapen geeft al de nodige discussies.


Rutger besloot samen met Thomas en Bart een klein tentje te delen, i.p.v. te gaan slapen met z'n 20-en in een grote tent. Dat halverwege de avond de luchtbedden van tent wisselden maakte niet, uiteindelijk sliep hij met Sander en Rick in een tent.

Ze doen op zo'n nachtkamp allerlei voetbalspelletjes en competitie-jes en houden een speurtocht rond de omgeving van het voetbalveld en de vlakbij gelegen kinderboerderij.En dan is het tijd om te gaan slapen........ dus niet. Volgens Geerard, die mee is als begeleider, sliepen ze om 1.30 uur nog niet en was de eerste al weer vroeg wakker. Rutger denkt dat ie zo'm uurtje heeft geslapen.

En dan de ochtend nog. Weer vol voetbalspelletjes met als laatste item een voetbalwedstrijd tegen de vaders en moeders. Jawel, deze moeder "moest" ook meedoen.


Als echte afsluiter wordt dan nog de finale van de penaltybokaal gehouden, waarvoor Rutger zich had geplaatst. Uiteindelijk werd hij derde en kreeg een mooie prijs.

En met het 4-tegen-4 toernooi had hij zelfs, met zijn teampje, gewonnen. Zo kan weer een mooie medaille aan de prijzenkast worden toegevoegd.

En wat doe je dan als je daarna doodmoe thuiskomt....... Juist, je valt in slaap op het bed van je vader en moeder.

2 opmerkingen:

Veerle - ScrappyToo zei

Hoi Jolanda,

en hoe heeft de moeder het ervaren of vanaf gebracht? Was op zoek naar een foto van je in aktie...

Grts,
Veerle - ScrappyToo

MaaikeV zei

ziet er gezellig uit!wat een mazzel met dat lekkere weer erbij
nog een moeilijk moment gehad gezien je vorige blogs?