maandag, februari 01, 2010

Daar gaat hij..................

Gisteravond 17.30 uur. Bepakt en bezakt stond ie klaar, onze jongste.

Al helemaal in skikleding gehuld, want da's makkelijk voor morgenochtend, vertrekken we naar school. Hij gaat namelijk met 60 andere kinderen die in de sportklassen zitten skiën/snowboarden in Oostenrijk. Een busreis van ca 13 uur voor de boeg en vol goede moed. Overnachten (?) in de bus en dan morgenochtend meteen de piste op (vandaar de skikleding). Geen tijd om eerst naar het pension te gaan om te verkleden. Rond 16.00 uur zijn ze dan in het pension Haus Brunhilde..........


in het dorpje Fusch, vlak bij Kaprun.

Ze gaan naar Zell am See om te skiën/snowboarden, zo'n 10 minuten met de bus.
Elke dag 2 x les en 's avonds een leuk programma. Zo gaan ze een keer rodelen, een avond zwemmen de laatste avond houden ze een "bonte avond".
Vrijdagochtend gaan ze nog de piste op en ergens in de middag vertrekken ze weer richting huis zodat ze weer een nacht in de bus kunnen slapen.
Zaterdagochtend rond 8 uur is hij weer thuis.........
(en eigenlijk zou hij om 9.30 uur een voetbalwedstrijd moeten fluiten en dan om 11.30 uur zelf moeten voetballen. Omdat er 6 kinderen uit zijn team ook mee zijn naar Oostenrijk leek het de trainers/leiding maar beter de voetbalwedstrijd te verzetten. En die wedstrijd fluiten..... die gaat ook niet door!)

Geen opmerkingen: