donderdag, oktober 26, 2006

Tassen

Van onze verslaggever

Terneuzen -- Woensdagmiddag 15.00 uur. Het kantoor van assurantiekantoor Z. stroomt vol met jongens in een trainingpak vergezeld van moeders, enkele vaders, broers en zusjes.
Wat is er aan de hand? Spelers van E1 van Terneuzense Boys mochten een sporttas ophalen. Natuurlijk in de clubkleuren. Het team staat bovenaan in de competitie met 7 punten voorsprong op de nummer 2. Met nog 4 wedstrijden te spelen kunnen ze dus zaterdag 4 november al kampioen worden van de najaarscompetitie. De heer Z. van bovengenoemd bedrijf greep deze gelegenheid aan om de jongens een hart onder de riem te steken en ze te verblijden met een grote sporttas. De Boys zijn inmiddels al in het bezit van een trainingspak gesponsord door X. en binnenkort komen daar ook nog shirts bij van weer een andere sponsor. Alleen hun sokken en schoenen zijn nu nog voor eigen rekening.
De heer Z. hield nog een korte toespraak waarin hij de Boys beloofde binnenkort een wedstrijd te komen bekijken en hij hoopte dat ze zo doorgaan als ze nu doen. Dan zit het kampioenschap IN DE TAS.
Na het uitreiken van de tassen moest er natuurlijk nog een plaatje worden geschoten door de plaatselijke pers. De Boys (7 jongens, 3 waren helaas afwezig), vergezeld van een trainer en een leider, worden geflankeerd door de heer en mevrouw ... en hun zoontje.

1 opmerking:

Anoniem zei

yeah!! zien er NU al uit als kampioenen!