maandag, april 09, 2007

Relaxte Pasen

Een heerlijk rustige 1e paasdag gehad.

Beetje in het zonnetje gezeten, onverwacht een hele gezellige middag doorgebracht bij de ouders van R.'s vriendje, waar R. ook al de hele dag aan het spelen was.
Deze keer eens niet naar familie op bezoek, dat doen we geloof ik al zolang we samen zijn.
Gewoon lekker thuis. Plan was om eens naar het strand te gaan voor een lekkere wandeling, maar R. is zaterdag tijdens de voetbalwedstrijd zodanig geblesseerd geraakt aan zijn knie, dat het niet echt verstandig is op mul zand te gaan wandelen.
Dat hij nu even niet mag voetballen is al straf genoeg. Trouwens, hij heeft nog zoveel pijn aan zijn knie dat hij het voetballen (met dat been) wel laat. Ik zag hem gisteren wel tegen een balletje trappen maar dan met zijn linkerbeen. Het zal toch wel pijnlijk zijn.......

Straks gaat R. nog paaseieren zoeken (W. mag niet meer meedoen, is TE OUD!). Dit wordt ieder jaar georganiseerd door de buurtvereniging. Ik heb begrepen dat er dit jaar 93 kinderen eieren komen zoeken.


Het is altijd een hele happening. De vader van R.'s vriendje is een van de drijvende krachten achter de buurtvereniging en daarom hadden de jongens het plan opgevat om maar te gaan helpen met alles klaarzetten. Straks om 9.15 uur.
Enne... omdat het zo vroeg is morgenochtend, zeiden R. en N. gisterenmiddag, is het misschien handiger dat R. maar blijft slapen..... Mag dat. Tuurlijk jongens...... Enne... omdat R. er nu toch al is, mag hij dan zometeen ook blijven eten...... Ook dat mocht.
Zo hadden wij dus gisteren niet echt een paasdiner met zijn viertjes. Dat doen we dan vanavond maar.
Nou jongens, zet het paasbrood (voor alle ouders en kinderen die paaseieren komen zoeken) en de koffie maar klaar. Wij komen rond 10 uur naar het terrein waar de zoektocht plaatsvindt.

Geen opmerkingen: