donderdag, augustus 10, 2006

De voetbaldagen zijn voorbij

Vandaag was de laatste dag van de 3 voetbaldagen. Was het gisteren een dag met af en toe een bui en veel wind, vandaag was het gelukkig beter. Af en toe scheen het zonnetje, maar met een frisse wind was het toch nog kippenvel als je een poosje moest wachten tot je weer aan de beurt was bij een oefening.
Gisteren werd er o.a. een 7-tegen-7-competitie gehouden en voorrondes voor de penaltybokaal.
Rutger had met zijn ploeg gewonnen bij het 7-tegen-7-toernooi in zijn leeftijdsklasse en met de penaltybokaal was hij door naar de halve finale.
Vanochtend was de halve finale maar helaas was hij niet door naar de finale. Zijn vriendje J. was door naar de finale en werd uiteindelijk 4e.
Vanmiddag werden allerlei finales gehouden en was de prijsuitreiking van de diverse onderdelen.
Eerst maar eens kijken of we R. kunnen vinden tussen alle kinderen. Hint: hij steekt zijn hand op.

Want als je aankomt en je kijkt rond zie je alleen maar dit:


Allemaal kinderen in witte shirts en rode broeken.

Maar goed: tot zijn eigen grote verrassing bleek R. met 3 ploeggenootjes in de finale voor de Goalmaster te zitten. Ze moeten dan op een klein veld in een paar minuten 2-tegen-2 spelen en proberen te scoren in een klein doeltje. Rutger en T. vormden een team en moesten spelen tegen B. en J. En ze zijn er helemaal klaar voor.


Rutger en T. wonnen deze halve finale en moesten het in de finale dus tegen elkaar opnemen. En reken maar dat hij graag wilde winnen......


.....want een volle prijzentafel stond op de prijswinnaars te wachten.

Na een paar spannende minuten was de strijd nog onbeslist en was het tijd voor een heuse "verlenging", die Rutger won! Groot was de vreugde!!

En eindelijk was het toen zover: de prijsuitreiking!

Rutger mocht naar voren komen om zijn prijs als Goalmaster in ontvangst te nemen en even later mocht hij nog een keer naar voren komen om samen met zijn team de medaille voor de winnaars van het 7-tegen-7 toernooi in ontvangst te nemen.

En stond R. met zijn vriendjes N. en J. aan het begin van de dagen (zie blog van dinsdag) nog in een kaal shirt te poseren voor mij, nu zag datzelfde plaatje er toch een beetje anders uit!

1 opmerking:

paule zei

Klinkt al een heerlijk avontuur voor de jongens. En helemaal leuk dat ze zo gek zijn van voetballen en er dan zulke dagen worden georganiseerd!!!