donderdag, augustus 17, 2006

Speel-o-theek

Dinsdag en gisteren mijn tijd goed besteed.
De speel-o-theek, waar ik als vrijwilligster en bestuurslid "werk", moest voor de 2e keer in 8 weken noodgedwongen verhuizen.

De school, waarin we 5 jaar hebben gezeten, gaat tegen de vlakte om plaats te maken voor een nieuwe school. Dat betekent dat de groepen 6, 7 en 8 (allemaal dubbele groepen), dus in totaal 6 klassen, en de speel-o-theek uit het gebouw moesten.
De klassen zijn ondergebracht in port-a-cabins maar wij moesten op zoek naar een andere ruimte. De onderhandelingen voor deelname in een brede school waren al gestart maar deze school moet nog gebouwd worden en zal pas over anderhalf jaar klaar zijn. Dus voor die periode moest een tijdelijke ruimte worden gezocht. Via de gemeente konden we een ruimte huren in het gebouw waar nu ook een kinderdagverblijf zit. Wij blij..............en vlak voor de zomervakantie met man en macht alles verhuisd. Gelukkig, alles ruim voor de vakantie gereed.
In de 2e week van de vakantie kregen we echter een mailtje dat de Agogische Zorg Zeeland ruimte zocht voor een buitenschoolse opvang voor moeilijk opvoedbare kinderen en dat onze ruimte daar prima geschikt voor zou zijn.
Of wij dan maar weer even wilde verhuizen, naar een andere ruimte in hetzelfde gebouw, met hulp van AZZ en kosten voor hun rekening.
Zo gezegd, zo gedaan (wel met tegenzin). In een dag hebben we alles verhuisd, gisteren voor de eerste keer vergaderd en straks nog een keer er heen om de puntjes op de i te zetten.
Maar, eerlijk is eerlijk, we zijn er qua ruimte en indeling wel op vooruit gegaan.
Maandag gaan we voor het eerst op de nieuwe lokatie open.


2 opmerkingen:

Francine zei

werken in de speel-o-theek! Wat een geweldig leuke, supervrolijke baan lijkt me dat!

Dutchie in Canada zei

Wat leuk joh!! Dat werk, enne, mooie ruimte hebben jullie daar!