maandag, augustus 07, 2006

Slaapfeestje

Vrijdag 4 augustus

R. en W. gingen vandaag weer vissen met N. maar helaas vingen ze ook vandaag weer allemaal bot. De regen gooide uiteindelijk roet in het eten.
Dan maar achter de PC.

Op dit moment is het spel Runescape grote favoriet. Vraag me niet wat het is maar iedereen speelt het blijkbaar. Veel vriendjes hebben een account en ze wisselen regelmatig eigendommen uit. W. speelt ook samen met een vriendje Habbo Hotel, maar als je daar iets wilt kopen, moet je het ook daadwerkelijk kopen (via een SMSje). Vind ik zelf iets minder.....

R. ging vanmiddag naar J. voor zijn verjaardagsfeestje. het was een slaap/kampeerfeestje dus...................slaapzak en luchtbed mee, kadootje en niet te vergeten ........... voetbalkleren. Alle jongens die zijn uitgenodigd, zitten op voetbal, vandaar.

De ouders van Jelle wonen in een gehucht net buiten T. waar ze een enorme tuin hebben met daarin een speelhuis, grote trampoline, (opblaasbaar) reuze zwembad en de rest is dan voetbalveld (ongeveer zo groot als een half echt voetbalveld) compleet met twee doelen. Het paradijs dus voor rasechte voetbaltalenten!!

Ze hebben voorin de tuin een tent opgezet waarin alle kinderen kunnen slapen (jaja, ik ben benieuwd hoelang er geslapen gaat worden).

Enfin, toen ik, na een bakkie en even bijpraten met andere collega-voetbalmoeders, terug ging naar huis was de voetbalwedstrijd al in volle gang. Er kon nog net een "doei mam" af. Ben benieuwd hoe hij morgen thuis wordt afgeleverd.

Op het menu vandaag: bloemkool, banaan en ........vanille ijs.

1 opmerking:

Petra zei

Hoi Jolanda,
leuk hoor je blog.
Habbohotel en Runescape zijn inderdaad enorm hot op het moment. Op de middelbare school hier in Spijkcity waar ik les geef zijn de heren en dames niet van beide sites weg te slaan (figuurlijk dan).