dinsdag, augustus 08, 2006

Eindelijk.............

....... is het zover.
De KNVB-voetbaldagen zijn er.
Op het terrein van onze eigen voetbalclub worden ook dit jaar weer de KNVB-voetbaldagen georganiseerd (en op nog zo'n 15 velden elders in het land).
Zodra de papieren in mei bij de club in de postbakjes lagen moesten ze worden ingevuld en opgestuurd. Alleen zo zat er een grote kans in dat R. mee mocht doen. Er kunnen nl. maar 108 kinderen meedoen per plaats, en dat is vrij vlug vol hoor.
Maar een paar weken geleden kregen we bericht dat R. er bij zit, en zijn vriendjes ook.
Al voorpret natuurlijk, en maar hopen dat ze bij elkaar in de groep zitten.
Gelukkig is dit wel het geval.
Eerst worden de groepen ingedeeld, de tenue's uitgedeeld en dan is het tijd om te verkleden.
Alle kinderen hebben hetzelfde tenue aan dus je moet goed zoeken naar je kind.


Eerst worden er groepsfoto's gemaakt (die elk kind aan het eind van de dagen meekrijgt) en daarna gaan ze per groep naar een activiteit. G. en ik zijn naar huis gegaan want om nu zo'n hele dag op zo'n voetbalveld te hangen, is echt niet leuk (ook niet voor R.)
Rond 14.00 uur zijn we weer eens gaan kijken en ze waren nog volop bezig.
En dan is het zoeken naar je kind.............. en hij was natuurlijk net op dat stukje veld aan het penalty-schieten dat achter bosjes lag, dus niet zo makkelijk te vinden.


Om 16.00 uur kwamen ze moe, maar zeer voetbal-voldaan van onder de douche. En het mooie is ................... morgen en overmorgen mogen ze ook nog.

3 opmerkingen:

Dutchie in Canada zei

Wat leuk dat je ook een blog hebt Jolanda!! Ik ga je linken, gezellig!!

groetjes Marjolein

Marjo zei

Ha, jij hebt ook de smaak te pakken.Leuk he :-)Ik zie wel dat twee knullen hele andere verhalen opleveren dan twee meiden ....

paule zei

Hoi Jolanda, ik ga je uiteraard ook linken:-)
Enne, gaaf dat de jongens zo van voetbal houden en deze dagen lekker kunnen trainen. Komen er dan ook nog echte voetbal celebs die een clinic geven??