woensdag, september 06, 2006

Circle Journal

Gisteren mezelf weer eens gestort op een Cicle Journal. (Voor degenen die niet weten wat het is: een scrapalbum, wat een jaar lang door Nederland reist en op die reis 12 mensen aandoet die dan hun bijdrage leveren over het onderwerp waar het CJ over gaat).

Dit CJ ging over "Listen, Learn, Know". Je schooltijd dus. Natuurlijk had ik nog wel wat foto's van mezelf op diverse scholen maar daar sta ik zoooooooooo stom op. En er natuurlijk geen negatieven van, en mijn scanner deed niet wat ik wilde. Enfin.... het kwam er op neer dat ik van internet een paar plaatjes heb geplukt die met school te maken hebben. Geweldig toch, van die sites waarop honderdduizenden foto's staan over heel veel onderwerpen. Em als je niet beter wist zou die foto van het rekensommetje toch net zo goed mijn hand kunnen zijn?

Ik heb er al meer gebruik van gemaakt. De foto van de rontgenhanden van Werner kwam ook van zo'n site.

Werner dacht dus echt dat dat een foto van zijn handen was. ""Maar mamma, ze hebben toch een foto van een hand genomen?" Ja schat, maar je moeder weet wel wat trucjes.

1 opmerking:

Dutchie in Canada zei

Goh, dat ziet er leuk uit zeg!!! Deze is van een andere groep zeker? Kan je mij per mail die site eens doorgeven, waar je die plaatjes afhaalt?