vrijdag, september 01, 2006

Rolodex-kaartjes

Vanmorgen was ik op de koffie bij Sonja, een scrapvriendin van mij. Het gesprek ging natuurlijk (bijna) alleen maar over scrappen en op een gegeven moment kwamen we op de mailgroepen. Ik heb me ingeschreven voor een rolodex-swap waar zij nog over twijfelde. Het gaat over de kaartjes van het "draaibaar visitekaartjessysteem" van het Kruidvat. Ik heb zo'n ding en toen ik vroeg of zij zo'n kaartje voor mij wilde maken, bleek zij er ook een te hebben. En van het een kwam het ander. Zij ging er ook over denken mee te doen, ze vond het alleen niet zo leuk dat ze eigenlijk niemand echt kende van die groep. Dat is natuurlijk wel zo, maar de meeste mensen die ik echt ken, scrappen niet en de meeste mensen die scrappen, ken ik niet echt. Vandaar dat ik meedoe met die swap, dan heb ik toch in ieder geval zo'n 20 kaartjes, gescrapt en wel.
Enne Sonja ..................... ik ben vast begonnen en heb er 1 gemaakt als proefje. Goedgekeurd???


Het kan natuurlijk ook met de echte Rolodex-kaartjes of gewoon een visitekaartjesbakje en visitekaartjes van bijv. de Hema of Bruna. Ook leuk om er je adressenboek van te maken, met allemaal kaartjes van je familie en vrienden (die je hoogstwaarschijnlijk wel zelf zult moeten scrappen).

5 opmerkingen:

marinka zei

Leuk Jolanda... Ik heb ook een keer met een swap meegedaan op ScrapGoods... erg leuk.. Als je wilt kunnen we er eentje voor elkar maken?

Dutchie in Canada zei

Hee, dat is leuk zeg, zoiets moet je een keer doen op Scrappers_NL. Ik heb hier nog niet zo'n ding gezien, maar als ik er een vind, doe ik mee!!!!!!!

*Fauve* zei

Super ik heb er net 30 af :S

paule zei

Lijkt me een strak idee voor onze mailgroep! Volgende week maar even introduceren, hebben we meteen een up to date adressen bestandje van elkaar! Marjolein: we sturen er wel eentje op als je niks kunt vinden!

Andrea zei

he, ik doe mee hoor!! heb hem eindelijk kunnen vinden dus ik ben al aan de gang voor een stel!